Menú "Cinque Terre"

5 plats a triar del xef

48,00 €


Els entrants

El "Cappon Magro"

14,00 €


Bonítol tataki amb crema de coliflor, cebes tendres i llimona confitada

14,00 €


Calamar amb escalunyes caramel·litzades, col de Milà i salsa Maltesa

15,00 €


Ou escalfat amb panissa, grelos i prescinsêua

11,00 €


Tartar al ganivet amb verdures cruixents de temporada

16,00 €


Carxofes de Albenga i sabors mediterranis

12,00 €



Primeros platos

"Passatina" de mongetes blanques amb primícies de mar i hort de temporada

20,00 €


"Bavette" amb pesto d'alfàbrega DOP Ligúria, mongetes, patates i all cruixent

14,00 €


Botons artesanals farcits de carbassa amb bolets de temporada i crema de parmesà

18,00 €


Raviolis artesanals del "Plin" farcits de "brandacujun" amb escuma de patates i cendra d'olives

21,00 €



Del mar i de la terra

Peix salvatge de la llotja amb carxofes de Albenga i salsa verda

s.m.


Vieires amb crema de xirivia, espàrrecs blancs i llimona confitada

23,00 €


Costelles de xai amb crema de remolatxa, tàperes deshidratades i salsa de vi Rossese

22,00 €


Filet de vaca vella amb endívia, ceba vermella i reducció vermut

26,00 €



Postres

Tiramisú "a la meva manera"

7,00 €


Clafoutis de pomes amb iogurt i gelat casolà a la canyella

7,00 €


Semifred de pistatxo amb xocolata bufat i coulis de gerds

7,00 €


Bavarese i baies en textures

7,00 €


Sorbet de llimona i alfàbrega

5,00 €


Degustació de formatges Italians amb compota agredolça de ceba vermella

14,00 €



Pa i focaccia artesana 2,50 €

IVA Inclòs